U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Autonieuw

020-6423560

Autobanden

Bij ons kunt terecht voor een eerlijke banden service tegen gunstige prijzen. Het is mogelijk om bij ons uw banden en velgen te bestellen. Wij werken ook samen met enkele bandenleveranciers.

Wij leveren een totale service wat inhoud dat wij na het monteren en balanceren van uw banden, de velgen op de juiste sterkte vast zetten. Bij aanschaf van 4 nieuwe banden zullen wij uw auto gratis met de hand wassen.


Bij ons altijd de hoogste korting en een passend advies.

Car & Shipcleaning

Bij Autonieuw Car-Shipcleaning kan u uw auto of boot door ons als specialist laten verzorgen. Wij werken met vakkundig en gemotiveerde personeel waardoor de optimale kwaliteit wordt gewaarborgd.

 

Hierbij zijn meerdere behandelingen voor u opgesteld. Uw auto wordt bij een complete behandeling zowel van buiten als van binnen verzorgt. De auto zal worden gepolijst en gepoetst. Van binnen wordt de auto uitgezogen en gereinigd. Hierbij wordt gelet op de kleinste details die door ons weer worden opgeknapt. Bent u benieuwd naar andere behandelingen of werk methodes, neem dan contact met ons op. Er wordt bij afspraak samen met u gekeken, naar welke werkwijze het beste is voor uw auto.

Voor boten en andere vaartuigen zijn ook variaties voor de gegeven behandelingen. De behandelingen voor boten en andere vaartuigen worden gemaakt naar wens van de klant. Dit kan verschillen tussen een complete behandeling of enkel de romp of de kuip. Wij reinigen ook bootkussen en tenten. De tenten worden eerst gereinigd en daarna geïmpregneerd, dit wordt gedaan om de tenten water dicht en vuil afstotend te maken. Heeft u enkele wensen voor uw boot laat dit ons weten en wij gaan voor u aan de slag.